Publicat el 10/08/2023

La cantant revelació de pop-rock, exmembre de Macedònia, presentarà divendres a les 22 h al Far, el seu darrer disc (A)mar en un ambient intimista i proper

 

 

L’artista revelació 2022 amb el seu tema “Una cançó d’amor”, Sara Roy, arriba al Far de Calella aquest divendres presentant el seu àlbum (A)mar en un format alegre, íntim i proper.
L’autora de pop-rock, es va donar a conèixer amb 12 anys al Grup Macedònia i l’any passat va iniciar la seva carrera en solitari escollint el pop internacional com a estil musical propi.
Les entrades per aquest concert es poden comprar a entreapolis.com i tenen un preu de 12 a 16 euros. Són 7 euros pels joves que tinguin el passaport cultural o a través d’Escena 25.

Dissabte serà el torn de l’artista emergent Mireia Feliu acompanyada de David Mengual amb un repertori de cançó popular i jazz que impregnarà el pati de butaques del Far.
Les entrades es poden comprar a entreapolis.com i els preus oscil·len entre els 12 i els 14 euros, amb un descompte pels joves que comprin l’entrada per Escena 25 o el passaport cultural.

Abans dels concerts hi ha servei de bar i sopars a la terrassa del Far.  També hi ha transport públic gratuït fins al recinte a través del Carrilet.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

Deixa un comentari