Publicat el 30/10/2014

 L’obra de teatre “L’Esquella de la Torratxa” que el divendres 31 d’octubre s’havia de representar al Teatre Zorrilla s’ha anul·lat a causa de la malaltia d’un dels seus actors.
L’espectacle de la companyia Egos Teatre, que estava programada dins de l’abonament A de la programació professional del Centre d’Arts Escèniques de Badalona,
s’ha traslladat al diumenge 28 de desembre, a les 19 hores, en el mateix teatre.
Les entrades adquirides per a la funció de demà divendres seran vàlides per al proper dia 28 de desembre.
Les persones que no puguin assistir a l’actuació programada en aquesta nova data podran tornar les entrades i se’ls abonarà el seu import.
Les devolucions de les vendes efectuades a les taquilles es retornaran des de les mateixes taquilles del Teatre Zorrilla (carrer Canonge Baranera, 17), de dijous a dissabte, durant el mes de novembre en horari habitual.
Les devolucions de les vendes realitzades a través de Ticketea (Internet o telf. 902 044 226) es realitzaran automàticament un cop notificat per correu electrònic.


Per a més informació sobre la devolució de les entrades es pot trucar al Teatre Zorrilla. Tf. 93 384 40 22, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

Deixa un comentari