Publicat el 24/04/2020

El proper dimarts 28 d’abril, Vilassar de Dalt engegarà la Festa Major dels Sants Màrtirs des de casa gràcies a la iniciativa de diverses entitats locals i la Comissió de Festes que no han volgut deixar el poble sense la seva festa

Per anar escalfant motors, ja podeu anar preparant una pancarta amb la imatge de la Festa Major per engalanar balcons i finestres!
Amb l’eslògan #Enslamereixem, diverses entitats han promogut una Festa Major dels Sants Màrtirs de caire familiar on la participació es conduirà mitjançant les xarxes socials de les entitats i les de tots els vilassarencs i vilassarenques que s’hi vulguin sumar. Aquesta proposta compta amb el suport i la participació de l´Ajuntament i la Comissió de Festes.

Per anar escalfant motors, ja tenim les primeres indicacions:

  1. Engalana el teu balcó amb una pancarta amb la imatge de la Festa Major i el lema #ENSLAMEREIXEM. Vestim els balcons de Festa Major!
  2.  Durant la Festa Major i els dies previs, publica a les teves xarxes socials fotografies i vídeos de la teva participació als actes amb l’etiqueta #ENSLAMEREIXEM. Entre totes les publicacions sortejarem 3 lots de productes locals.
  3. Estigueu atents a les xarxes socials i al web de Vilassar on la setmana vinent publicarem el programa d’actes. Dimarts comença la Festa Major!

 

Deixa un comentari