Publicat el 08/04/2022

Després de dos anys marcats per les restriccions per la pandèmia, aquest mes d’abril torna la Festa Major dels Sants Màrtirs amb actes molt esperats 

 

 

 

A finals del mes d’abril torna la Festa dels Sants Màrtirs per donar la benvinguda al bon temps i reprendre les tradicions més arrelades de la vila com el Vot de poble, l’Akelarre o la Trobada de gegants.
Recuperant pràcticament la normalitat després de la pandèmia, la música també serà un dels ingredients principals de la festa amb una programació que inclourà propostes com Obeses, Joan Garriga, Quimi i Carme, Sinergia i Wasa.

La festa donarà el tret de sortida el 23 d’abril amb la celebració de la Diada de Sant Jordi i el Vilabars que torna després de dos anys.

Durant tota la setmana es combinaran els actes més tradicionals amb activitats familiars, festives, gastronòmiques i musicals organitzades per la Comissió de Festes i les entitats de la vila, especialment pensades perquè tota la ciutadania torni a retrobar-se als carrers i places.

Consultar tot el programa d’activitats al web: https://www.vilassar.cat/media/repository//noticies/2022/SantsMartirs22/ProgramaFM_Martirs_digital_OK.pdf

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

 

Deixa un comentari