Publicat el 17/11/2017

La jornada pels espais naturals es farà dissabte 25 de novembre

Let’s Clean up day és una iniciativa europea emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té l’objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i de promoure la recollida d’aquests abocaments il·legals als boscos i entorns naturals. Es tracta d’una experiència didàctica sobre el respecte a l’entorn i la reducció de residus.

Un any més, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través la Regidoria de Medi Ambient, s’ha adherit a la campanya Let’s clean up Europe, una jornada popular de neteja dels espais d’interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d’aquests entorns.

La jornada es realitzarà el proper 25 de novembre i se centrarà en la recollida de deixalles en una zona on es produeixen abocaments incontrolats. En el transcurs de la matinal, hi haurà esmorzar gratuït pels participants i els més petits podran gaudir d’un inflable, on un monitor els ensenyarà a reciclar correctament.

Es tracta d’una activitat familiar pensada perquè pares, mares i fills i grups d’amics comparteixin una jornada festiva i de conscienciació cívica.

Si voleu participar a la jornada, us haureu d’inscriure prèviament a l’OAC de l’Ajuntament (C/ Sant Antoni, 3) o també podeu fer-ho, trucant al 93 791 05 11. El termini finalitza el proper 23 de novembre.

El dia de la neteja, cal recordar portar calçat còmoda, gorra i aigua.

D’altra banda, l’Ajuntament no es fa responsable dels danys que puguin patir els participants en el decurs de l’activitat. I els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

L’inflable i el material que es farà servir per la neteja de l’entorn serà cedit per l’Agència de Residus de Catalunya.

Deixa un comentari