Publicat el 08/06/2015

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Turisme, col·labora amb l’entitat El Pas i l’Associació Escoltes Catalans en el projecte El Camí, que consisteix en la senyalització d’una ruta de senderisme cultural que uneix totes les comarques de parla catalana. El passeig de Marquès de Casa Riera és el tram de Sant Vicenç que quedarà inclòs en aquesta ruta.
Enguany l’Associació Escoltes Catalans ha fet 40 anys i ho va celebrar el passat dissabte 6 de juny implicant-se amb el país mitjançant la senyalització d’El Camí, fent gala de la vocació de servei del moviment escolta.
Com informen des del consistori, al matí els membres d’Escoltes Catalans van apadrinar i senyalitzar diverses etapes.
En total, els més de 1.000 infants i joves voluntaris van senyalitzar més de 150 quilòmetres del Camí, al llarg els trams de la Noguera-Llitera-Baix Cinca-Segrià, el Tarragonès-Penedès-Anoia, el Vallès Occidental-Baix Llogregat- Barcelonès i el Vallès Oriental-Maresme. Més de 20 municipis -entre ells Sant Vicenç de Montalt- es
van beneficiar de l´acció de l´entitat juvenil, ja que El Camí quedarà marcat al pas pel seu territori.
El projecte s´emmarca en la iniciativa CamíJove, una opció creixent entre les entitats de lleure juvenil que opten per fer-se vetlladors d´El Camí.
Escoltes Catalans és l’associació laica de l’escoltisme català que aplega 4.000 infants i joves repartits en una quarantena d’agrupaments en dotze comarques catalanes.
El Pas és l’entitat sense ànim de lucre que coordina el projecte El Camí, una iniciativa que compta amb ampli suport i reconeixement institucional.

Deixa un comentari