Publicat el 31/01/2018

Els actes arrencaran el 3 de febrer amb la Festa Remember i es tancaran el dia 11 amb la Pedalada Popular

Sant Vicenç ultima els preparatius del Carnaval 2018, una de les festes més participatives i esperades de l’any. Les activitats programades per la Regidoria de Cultura i Festes segueixen la línia de l’edició anterior, prioritzant en tot moment la participació popular i la col·laboració amb el teixit associatiu del poble.

Com a prèvia a la celebració, el dissabte 3 de febrer, tindrà lloc a la pista annexa del pavelló una festa temàtica anys 80 amb música d’ABBA,  Bee Gees, Boney M, Bob Marley, Beatles, Steve Wonder, Tina Turner i altres artistes i èxits de l’època. Perquè la Festa Remember sigui rodona només cal que vingueu disfressats amb el vostre millor look dels vuitanta. La cita és a partir de les 10 de la nit i l’entrada és gratuïta.

Diumenge 4 de febrer, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un taller infantil d’elaboració de màscares de Carnaval al Centre Cívic El Gorg.
Les places són limitades i, per aquest motiu, cal formalitzar-ne abans la inscripció a la consergeria del Cívic els dies 23, 24 i 25 de gener, de 16:30h a 21h.
El preu del taller és de 2 euros.

La festa de Carnaval pròpiament dita, però, arrencarà el dissabte 10 de febrer amb l’acte més esperat, la rua, que començarà a les 5 de la tarda a la plaça del Poble i recorrerà diversos carrers del Nucli Històric fins a finalitzar a la pista annexa del pavelló, on hi haurà berenar amb animació amb entrada gratuïta.
Grans i petits us podeu sumar a la rua amb les vostres disfresses.

La festa, com marca la tradició, finalitzarà el diumenge 11 de febrer, amb la Pedalada Popular. A les 9.30h es donarà la sortida des de l’avinguda Toni Sors.
La pedalada es de dificultat baixa perquè pugueu fer-la en família i només cal que vingueu disfressats. Abans de sortir us donaran globus perquè pugueu guarnir les vostres bicicletes i també podreu gaudir d’un esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra. Us hi podeu inscriure els dies 24 i 25 de gener presencialment a l’OAC de l’Ajuntament o bé trucant al telèfon  93791 05 11.

Tots aquests actes s’acompanyaran de les activitats i les rues protagonitzades per les escoles que tindran lloc el divendres 9 de febrer a la tarda i el ball de disfresses que celebrarà l´Associació de Gent Gran Els Xurravins el diumenge 25 de febrer, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg

 

 

Deixa un comentari