Publicat el 13/02/2018

La sèrie de ficció ‘El día de mañana’ està dirigida per Mariano Barroso i protagonitzada per Oriol Pla, Aura Garrido, Jesús Carroza y Karra Elejalde

El día de mañana, la nova sèrie de ficció de Movistar +, dirigida per Mariano Barroso ha enllestit el rodatge que en bona part ha tingut com a escenari diferents municipis del Maresme. En concret, s’han enregistrat localitzacions a Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Dosrius, Mataró, Montgat i Sant Andreu de Llavaneres.

La sèrie, de sis episodis,  narra un drama generacional amb elements de thriller policíac i es basa en la novel·la del mateix nom d’Ignacio Martínez de Pisón.

Sant Vicenç de Montalt s’ha convertit en un atractiu indiscutible per a les produccions audiovisuals. En aquest sentit, paga la pena destacar que el nostre municipi acull amb molta freqüència rodatges d’espots publicitaris i el passat mes d’octubre es va convertir en escenari de la pel·lícula Gente que viene y bah, protagonitzada per Clara Lago, Carmen Maura i Alexandra Jiménez, que s’estrenarà en cinemes el proper mes de juny.

El fet que Sant Vicenç aculli aquest tipus de rodatges així com tot l’equip humà que arrosseguen, a més d’afavorir la promoció del municipi, també es tradueix en un impacte directe en l’economia productiva del poble.

 

Deixa un comentari