Publicat el 09/02/2020

Serà dissabte 15 de febrer, a las 10 h, al Centre CÍVIC El Gorg. A la 1a trobada d’Extraescolars de Dansa hi participen més de 200 ballarins i ballarines d’una vintena de grups de diversos municipis del Maresme

El Centre Cívic El Gorg serà l’escenari on se celebrarà el proper dissabte, 15 de febrer, la 1a Trobada d’Extraescolars de Dansa organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

L’esdeveniment començarà a les 10 del matí i comptarà amb la participació de més de 200 ballarins i ballarines d’entre 5 i 16 anys que realitzen activitats de dansa, de manera no professional, en diverses escoles del Maresme. Hi haurà 4 categories segons l’edat dels participants: baby, infantil, prejúnior i júnior, i es mostraran diferents estils de dansa, des de la modalitat més clàssica fins a la més moderna.

L’objectiu de la trobada és que els diferents grups mostrin la feina que estant realitzant i alhora alumnat i professorat puguin intercanviar experiències en un marc lúdic.

Tanmateix, la voluntat de la Regidoria d’Esports, posant en marxa aquesta iniciativa, és  fomentar la participació dels nens i nenes en les activitats esportives durant el curs escolar i fer que la dansa sigui un motiu de diversió i coneixença d’altres entitats esportives.

Deixa un comentari