Publicat el 24/09/2021

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt col·labora en aquest projecte solidari, que té per objectiu recaptar diners per a la investigació de la malaltia del Lupus i la resta de malalties autoimmunes

La presentació oficial de l’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 29 de setembre, a les 20 h, al Centre Cívic El Gorg, i per assistir-hi cal inscripció prèvia.
L’Associació Excursionista Montaltrek i Xl Lupus i Malalties Autoimmunes són els impulsors de l’Everesting KMS XL LUPUS, que tindrà lloc a Sant Vicenç de Montalt del dia 1 al 3 d’octubre. Es tracta d’un esdeveniment solidari per donar a conèixer i recaptar diners per a la investigació de la malaltia del Lupus i la resta de malalties autoimmunes, que també servirà per commemorar l’ascensió de l’alpinista santvicentí Toni Sors i el seus companys d’expedició a l’Everest el 28 d’agost de 1985.
El santvicentí Pep Vega haurà de pujar i baixar 19 vegades al cim del Montalt, per tal d’haver escalat de manera acumulativa els 8.848 metres, que és l’alçada de l’Everest.
El tret de sortida a l’Everesting es donarà des de l’Av. Toni Sors el divendres 1 d’octubre a les 20h. Els participants podran unir-se al repte acompanyant a en Pep Vega en les ascensions que cadascú vulgui.
Podeu participar-hi corrent o caminant acompanyant a en Pep (15 €), i si no voleu pujar al Montalt també hi podeu col·laborar comprant un dorsal solidari (5 €).  Us hi podeu inscriure en aquest ENLLAÇ.

ACCIONS PARAL·LELES
A més del repte solidari, també es duran a terme diverses activitats paral·leles, com les conferències sobre alpinisme, esport i salut que tindran lloc el dissabte 2 d’octubre, a partir de les 17 h, al Centre Cívic El Gorg.
Si voleu assistir a les conferències, caldrà que us incriviu emplenant aquest  FORMULARI 

Redacció
Imatge i Font: ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari