Publicat el 18/04/2020

Aquest serà un Sant Jordi atípic però malgrat sigui des del confinament, a Vilassar de Mar volem celebrar la Diada de Sant Jordi mantenint la seva essència: el llibre i la rosa

Des de l’Ajuntament es proposa una programació amb activitats a les quals es podrà participar des de casa i també interactuar compartint imatges i vídeos a les xarxes socials.
Propostes:
* Guarniu les finestres i balcons amb motius al·legòrics de Sant Jordi (dracs, llibres, roses…) realitzats amb materials reciclats que puguem trobar a casa. Feu una foto i pengeu-la a Facebook oTwitter etiquetant a l’Ajuntament ‘@vilassardemar’ amb el hastag #SantJordiVdMacasa o envieu-la a l’adreça de correu electrònic viradio@vilassardemar.cat.

*Feu una gravació d’algú de casa recitant un poema amb una durada màxima d’un minut i envieu l’enregistrament per vídeo o àudio al WhatsApp 670 48 00 51 o a l’adreça de correu electrònic viradio@vilassardemar.cat.
Entre tots els participants es sortejaran 20 exemplars de llibres relacionats amb Vilassar de Mar.

– Escolteu Vilassar Ràdio (98.1FM/http://vilassarradio.cat):
El 23 d’abril, Sant Jordi, us convidem a escoltar l’informatiu de Vilassar Ràdio de les 13 h i  les 19 h, així com les càpsules informatives que l’emissora local ha preparat amb notícies i entrevistes a llibreters, floristes i bibliotecàries perquè ens diguin la seva sobre aquesta Diada.

Deixa un comentari