Publicat el 19/04/2016

Poesia als carrers i també als llocs més emblemàtics de Caldes d´Estrac. Aquesta és la premissa pel Sant Jordi del 2016.
Divendres 22 d´abril, seran els alumnes de l´Escola Sagrada Família els encarregats d´engegar la festa amb una lectura continuada de poesia que es farà a la Fundació Palau.
– A partir de les 10:30h, també a la Fundació Palau, un taller de Haiku a càrrec d´Anna Maluquer.
– A les 11:45h, la Fundació Palau oferirà una visita guiada per donar a conèixer els Picassos de    Palau i altres artistes cabdals com Tàpies o Miró.

La jornada es tancarà amb una copa de cava, a les 12:30h, al jardí de la Fundació.

Dissabte 23 d´abril, des de les 10h fins les 14h, l´Esplanada de Can Muntanyà serà l´escenari principal on es desenvoluparan totes les activitats de Sant Jordi, des dels jocs gegants per als nens, fins l´Hora del Conte, el taller de manualitats de Miscel·lània, o la lectura improvisada de poesia, prosa i contes oberta a tothom que hi vulgui participar.

Durant tot el matí, a l´Esplanada de Can Muntanyà també hi hauran paradetes de venda de llibres i roses perquè tothom pugui escollir el regal clàssic i sempre benvingut de Sant Jordi.

Diumenge 24 d´abril, la celebració continua. D´11h a 13h, la Biblioteca Can Milans organitza la ruta literària: «Visions del mar: Verdaguer i Maragall a Caldes» , mentre que al Parc de Can Muntanyà, l´entitat Arrels Cultura organitza l´activitat «Descobrim els amfibis del Parc».

Des de l´Àrea de Cultura de l´Ajuntament s´anima a veïns i veïnes a participar i fer seva aquesta edició del Sant Jordi que s´ha pogut organitzar gràcies a la col·laboració de les entitats del municipi i altres entitats veïnes: Biblioteca Can Milans, Fundació Palau, Escola Sagrada Família, Arrels Cultura, l´Associació Xurravins de Sant Vicenç de Montalt, la Casa de Gent Gran de Sant Andreu de Llavaneres, l´Agrupació de Pensionistes i 3ra Edat de Caldes i la llibreria-papereria Miscel·lània entre d´altres.

Consultar programació: 
http://www.caldetes.cat/ARXIUS/2016/cultura/Sant_jordi/DiI_ptic_sant_jordi.pdf

Deixa un comentari