Publicat el 14/02/2020

Vistositat i creativitat són els trets característics de la Rua de Carnaval del municipi

El dissabte 22 de febrer, els carrers es tornaran a omplir de música, llums, colors i moltes ganes de passar-ho bé, unes ganes que s’encomanen també al públic que gaudeix de la rua. Enguany s’han inscrit a la rua 17 comparses amb un total de 950 persones.

Com en edicions anteriors, es concediran premis de 700, 600, 500, 400 i 300 € a les 5 primeres comparses; un premi Toni Linares a la millor carrossa, que consistirà en una escultura i un premi en metàl·lic de 700 €; un premi de 200 € a la millor reina i un premi per votació popular a la simpatia. Les votacions del premi a la simpatia es podran fer a través de l’App Vilassar de Mar per a dispositius mòbils.
La rua, que sortirà a les 18.30 h del carrer Sant Artur, finalitzarà a la plaça Tarradellas, on tindrà lloc l’exhibició final, el lliurament de premis i el ball amb disco mòbil.

Tot i que la rua és un dels actes més esperats, la programació compta amb el berenar de botifarra i ou, dijous gras, un carnaval infantil a la plaça Picasso, dissabte 22 al matí, i el Carnestoltes de Firobi, diumenge 23 al matí. La programació es clourà amb l’enterrament de la sardina, el dimecres 26.

PROGRAMACIÓ CARNAVAL 2020
20 febrer
17.30 h Arribada del Rei Carnestoltes i inici del Carnaval 2020. Carnaval infantil i berenar amb botifarra d’ou. Plaça de l’Ajuntament. (Firobi)

22 febrer
12 h Carnaval infantil amb Trompes i tabals, a càrrec de la Cia. Xarop de Canya. Plaça Picasso
18 h Concentració de les comparses. Carrer Sant Artur
18.30 h Pregó del Rei Carnestoltes i Gran Rua. Recorregut: Sant Artur, Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Mestral i plaça Tarradellas, on tindrà lloc l’exhibició final
23 h Lliurament de premis, disco mòbil amb Roger Freedom DJ i oferta gastronòmica amb foodtrucks. Plaça Tarradellas

23 febrer
12 h Arribada del XLIII Carnestoltes Firobi, amb l’espectacle La festa dels salats, a càrrec de la Cia. Encara farem salat. Plaça del Círcol. (Firobi)

26 febrer
19 h Enterrament de la sardina. Concentració a Can Bisa i cercavila fins a la plaça de l’Ajuntament, on es llegirà el testament del Rei Carnestoltes. Es prega dol rigorós. (AVAL, Firobi i Regidoria de Cultura i Festes Populars

Deixa un comentari