Publicat el 14/05/2018

La represa dels treballs està condicionada a alguns ajustos i a l’entrega de documentació administrativa

L’Ajuntament de Roses ha aprovat en junta de govern concedir la llicència per fer les obres exteriors del nou Bulli1846.
La represa dels treballs està condicionada a petits ajustos com definir constructivament els acabats dels Worksharing i Brainstorming i a l’entrega de documentació administrativa.
L’alcaldessa, Montse Mindan, ha assegurat que és un tràmit normal i que la concessió del permís és una molt bona notícia per al municipi. “Crec que les propostes de modificació que s’han fet han servit per anar millorant el projecte i, tot i que trigarem més temps, el resultat serà més òptim”, ha dit. Els promotors del projecte fa mesos que avancen en les obres interiors del nou edifici però van haver d’aturar les de l’exterior pendents dels permisos.
A l’estiu, Urbanisme va donar llum verda al projecte i ara el consistori els ha atorgat la llicència. Els treballs inclouen un aparcament, un centre de recepció per a visitants i la restitució de vegetació.

ACN Roses
Foto: El cuiner, Ferran Adrià, a peu de l’obra que s’està fent a la cala Montjoi de Roses per fer el Bulli 1846, en una imatge captada aquest 16 de març de 2017

Deixa un comentari