Publicat el 13/01/2017

Robert Poch (Vilassar de Dalt, 1975) acaba de publicar una nova cançó que ja ha esdevingut un himne per a molts dels seus seguidors a les xarxes socials. El tema, titulat “Lliure i tropical”, pren el nom d’aquella expressió popular molt coneguda entre els maresmencs que diu “El Maresme, lliure i tropical” i que, sovint, es pot sentir en molts concerts i festes majors de la comarca.

La cançó neix, segons Robert Poch, “després que una persona em va donar la idea d’escriure sobre el nostre territori i, de seguida, vaig pensar que era un bon repte”. Sobre el perquè de la tria dels llocs que apareixen a la cançó, el músic explica: “vaig procurar que no hi faltessin les principals referències als elements més característics de la nostra comarca, com el vi d’Alella o el peix d’Arenys; tampoc hi podia faltar Vilassar de Dalt, que és casa meva. Tot plegat, amb un to humorístic, popular i divertit”

Robert Poch va penjar la nova cançó al Facebook el dia 29 de desembre i, només en les primeres 24 hores, va aconseguir més de 2.000 reproduccions dels seus seguidors. La cançó, que es va gravar a l’estudi Infusiones Musicales del Masnou, formarà part del segon disc, en el qual Poch ja està treballant, però que encara no té data de sortida. De fet, Robert Poch continua presentant arreu del país el seu disc Tot anirà bé (Satélite K), en la gravació del qual hi va col·laborar el músic ebrenc Joan Rovira, Premi Enderrock al Millor Artista Revelació del 2016.

Deixa un comentari