Publicat el 22/06/2020

Degut a l’emergència sanitària de la COVID-19, enguany les revetlles i festes populars tindran un caràcter diferent

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, ha signat un ban:  http://elmasnou.webmunicipal.diba.cat/media/repository/noticies/noticies_2020/Ban_-_revetlles_populars__OK.pdf  relacionat amb la celebració de les dues revetlles que marquen l’inici de l’estiu al poble: la de Sant Joan i la de Sant Pere.
Al ban s’hi estableixen un seguit d’indicacions d’obligat compliment (com la limitació de les trobades a un màxim 20 persones) i sobre l’ús de pirotècnia.

Aquest any, més que mai, cal que tots i totes siguem responsables per tal que les revetlles siguin segures i sense riscos de contagi de la COVID-19.

Com ja es va anunciar, la revetlla de Sant Joan no es podrà celebrar a la vora del mar. Les platges romandran tancades des del vespre del 23 de juny fins al matí del 24. A més, aquest cop, l’arribada de la flama del Canigó al municipi no comptarà amb el seu tradicional seguici.
Així, l’Ajuntament del Masnou, seguint la proposta de la Direcció General de Protecció Civil, recomana evitar les festes multitudinàries i proposa una revetlla amb petits grups de familiars i amics propers a les cases, on es puguin mantenir totes les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis.
Totes les recomanacions que es fan des de la Direcció General de Protecció Civil per a aquesta revetlla les trobareu en aquest enllaç.
http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/

 

 

 

 

 

Deixa un comentari