Publicat el 31/07/2014

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha mantingut aquest juliol una reunió amb el cònsol general de França, Edouard Beslay, per tal d’intercanviar opinions respecte el model turístic, segons informa l’Ajuntament calellenc.
L’alcaldessa va sol·licitar aquesta entrevista amb el cònsol després que el director general de “Playayfiesta” li comuniqués la seva intenció de tornar a Calella per repetir l’Springbreak, que enguany va portar a 900 joves francesos al municipi per passar una estada de 4 dies, centrada en vacances alcohol i festa, coincidint amb el pont de l’1 de maig. Montserrat Candini va respondre al touroperador francès que no serien benvinguts a Calella per l’experiència que havien tingut i per haver malmès la imatge de la ciutat .
L’alcaldessa de Calella ha aprofitat la trobada per lliurar-li al cònsol general de França un dossier complet on es va poder visualitzar clarament el que va succeir a la ciutat, durant els 4 dies que durar l’Springbreak i li ha traslladat que “l’Ajuntament,  juntament  amb els empresaris de Calella treballem, des de fa molts anys, per portar a la ciutat un turisme de qualitat”. Candini, a més, ha afegit al cònsol que
“els francesos sempre seran benvinguts a Calella però estem convençuts que França i Catalunya comparteixen que el que no es vol que passi en el país propi tampoc pot succeir en el país de destí turístic”.
Per la seva banda, el cònsol general de França ha coincidit amb l’alcaldessa que “el millor turisme és aquell que respecte les normes de convivència del destí on va a passar la seva estada”. A més, Beslay, afegeixen des del consistori calellenc, ha expressat la seva comprensió i ha manifestat que s’identifica plenament amb el turisme integrador i cívic i ha afegit que informarà al Ministeri francès corresponent la inquietud davant aquestes ofertes turístiques que promouen determinats touroperadors, en aquest cas francesos.

Deixa un comentari