Publicat el 01/08/2017

Es recomana als usuaris la utilització de vies alternatives com la Ronda de Dalt o la Gran Via (C-31)

La Ronda Litoral (B-10) tindrà restriccions i talls de trànsit els dos primers cap de setmana d’agost (del 4 al 6 i de l’11 al 13) per treballs d’asfaltatge, segons ha informat el Ministeri de Foment. Les obres de millora del ferm i també de substitució de les juntes de viaductes es concentraran entre els quilòmetres 12 i 15,5 de la B-10.
Es recomana als usuaris la utilització de vies alternatives com la Ronda de Dalt o la Gran Via (C-31), una recomanació que s’indicarà mitjançant panells d’informació del Servei Català de Trànsit en aquests propers dies.
Durant el primer cap de setmana d’agost –del 4 al 6- es tallarà la calçada de la Ronda Litoral en sentit Besòs entre les 23.00 hores del divendres i fins a les 15.00 hores del diumenge. Es desviarà el trànsit cap al port per la sortida 14 i es reincorporarà per l’entrada 20.
Paral·lelament, l’entrada 13 de la B-10 –sentit Besòs- quedarà tancada mentre que la calçada en sentit Llobregat no es veurà afectada.

Pel que fa al cap de setmana de l’11 al 13 d’agost, des de les 23.00 hores del divendres i fins a les 15.00 hores del diumenge, els vehicles que circulin en sentit Besòs es desviaran igualment pel port, com el cap de setmana anterior. Els vehicles que circulin en sentit Llobregat seran desviats a la calçada contrària i posteriorment redirigits a la calçada original. La sortida 13 i entrada 13 de la Ronda Litoral en sentit Besòs, i la sortida 13 i l’entrada a la B-10 pel carrer del Cementiri –en sentit Llobregat- quedaran tancades al trànsit durant les obres.

ACN Barcelona

Deixa un comentari