Publicat el 02/06/2021

Els indicis apunten que el foc es va originar en una motocicleta elèctrica de la Policia Local, tot i que un informe determinarà les causes a partir de la investigació de Bombers, la visualització de les càmeres i les declaracions dels testimonis.

El foc es va iniciar cap a les 20 h d’ahir dimarts i va provocar una important columna de fum. L’edifici va ser desallotjat d’acord al pla d’evacuació de l’immoble i els Bombers van controlar i extingir l’incendi en pocs minuts. S’han descartat danys estructurals a l’edifici.  No hi va haver cap persona ferida, i en total es van cremar 5 motocicletes i 7 més van resultar afectades.

Pel que fa al balanç provisional de desperfectes, a banda dels vehicles policials que han resultat cremats o afectats pel foc es treballarà per resoldre les incidències produïdes a la instal·lació elèctrica de l’aparcament i també en algun aparell de ventilació i desaigües. L’aparcament públic de Plaça Granollers no va tenir cap afectació i funciona amb plena normalitat.

Tot el personal dels serveis municipals que treballen a l’edifici de Via Pública –Policia Local, Mobilitat i Protecció Civil– han pogut ocupar aquest matí els seus llocs de treball després que s’hagin ventilat i netejat els espais.
Malgrat l’afectació de l’edifici, el servei de Policia Local s’ha pogut prestar durant la nit amb patrulles al carrer. La sala operativa de la Policia Local, que centralitza les trucades i comunicacions, va tornar a estar activa a les 0.30 h, i durant les hores que aquesta no va poder funcionar el servei es va prestar igualment en comunicació amb Mossos d’Esquadra i el 112.
Les asseguradores estan realitzant les tasques de peritatge. Es finalitzaran els treballs de reparació que siguin necessaris i neteja de tot l’edifici.

Deixa un comentari