Publicat el 04/03/2022

Ja s’ha donat a conèixer qui seran els grups participants en el programa de concerts “Primavera de concerts. Música Km 0”, que aquest 2022 arriba a la seva segona edició

 

 

 

El primer dels concerts tindrà lloc el divendres 18 de març i tindrà com a protagonista la Sant Pau Rhum Band, una formació especialitzada en rumba catalana.

El divendres 8 d’abril actuarà el compositor i cantant de Cabrils Miquel Moya que presentarà el seu primer treball discogràfic, “Iris”, en el qual es mou entre el pop i el soul d’autor.

El divendres 22 d’abril, serà el torn del swing i el jazz de la mà dels DefconJazz trio, que versionen grans èxits de tots els temps d’aquests estils a les 20 h

El darrer concert del programa serà el divendres 6 de maig i comptarà amb el trio femení Ávalon, que homenatgen artistes com Ella Fritzgerald, Nina Simone, Janis Joplin o Aretha Franklin, entre d’altres.

Tots els concerts tindran lloc a les 8 del vespre a l’Espai l’Amistat (c/. Sant Antoni, 60) i l’entrada serà gratuïta.
Es poden fer les reserves
al web de l’Espai l’Amistat www.espailamistat.cat, o bé a taquilla els dilluns i dijous i el mateix dia del concert. Un cop comenci l’espectacle no es podrà accedir a la sala.

El cicle “Primavera de concerts. Música Km 0” té per objectiu portar a l’escenari de l’Espai l’Amistat propostes musicals properes, per la qual cosa tots els participants són maresmencs.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Mar

Deixa un comentari