Publicat el 01/06/2020

El Museu d’Arenys de Mar el dimarts 2 de juny, i la sala d’exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny, obren de nou les seves portes

La regidoria de Cultura preveu reobrir els espais expositius municipals situats al Centre Cultural Calisay i el Museu D’Arenys. Serà una obertura restringida respecte l’aforament i, en el cas del Museu no serà completa, perque el Museu Mollfulleda de Mineralogia seguirà tancat.

D’aquesta manera la Sala d´Exposicions del C.C.Calisay reprèn l’activitat amb l’exposició que va quedar suspesa just a l’inici de l’Estat d’alarma -Expresión de libertad- de l’artista arenyenca Marjory Pemberth. Aquest ajornament durant dos mesos de l’activitat representarà una reprogramació d’algunes de les exposicions planificades per enguany.

En el cas del Museu d’Arenys, a partir de dilluns serà només accessible la planta baixa del Museu Marès de la Punta fins el 31 d´agost. El públic podrà visitar
l’exposició temporal: Un mar de tul, el ret fi o punta d´Arenys i la sala 3 dedicada a la historia d´Arenys de Mar.
A partir de l´1 de setembre es preveu que es puguin reobrir els dos museus: Museu Marès de la Punta i Museu Mollfulleda de Mineralogia.

Els dos equipament obriran amb les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries relatives a la COVID-19  i serà obligatori l´ús de mascareta apart d’altres mesures i controls higiènics i de capacitat d’accés, individual o amb nuclis familiars.

Els horaris del Museu (http://museu.arenysdemar.cat/ ) seran de matins, de dimarts a dissabte de 10 a 13h i diumenges d´11 a 13h i l´entrada serà gratuïta.
L’horari de la sala d’exposicions del Calisay (https://arenysdemar.cat/exposicions), serà divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre i dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

 

Deixa un comentari