Publicat el 29/06/2020

L’Espai l’Amistat reobre les portes al públic després del tancament obligat per la pandèmia de la COVID-19

La reobertura es durà a terme seguint totes les mesures sanitàries per evitar possibles riscos de contagi entre els espectadors. Així, es mantindran les distàncies de seguretat entre els seients i s’haurà d’accedir a l’espai amb mascareta, tot i que un cop asseguts i havent comprovat que el distanciament és el correcte, els espectadors podran treure-se-la si ho creuen convenient.

Cal indicar que l’aire de l’espai és renovable segons la normativa i que les distàncies de seguretat estan marcades a terra. D’altra banda, els espectadors disposaran de gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per tal de garantir les mesures de distanciament, les entrades es vendran per nuclis familiars i al voltant de cada grup es deixaran seients buits on no hi seurà cap persona.

La taquilla estarà oberta tots els dilluns i dijous de 17 a 20 hores. Els pagaments a taquilla només es poden fer amb targeta de crèdit per tal de complir amb les mesures higièniques i de seguretat sanitària.
Si ho reclamen les institucions sanitàries, també es prendrà la temperatura a la gent que entri a la sala.

La primera representació teatral que es farà serà “Els brugarols”, escrita i protagonitzada per Ramon Madaula, divendres i dissabte, dies 3 i 4 de juliol.

Deixa un comentari