Publicat el 14/07/2020

El seu horari és de dilluns a divendres, amb control d’aforament i amb l’obligació de dur mascareta

La sala d’estudis del Centre Cultural El Carme, situada al carrer de Francesc Layret 78-82, reobre les seves portes reduint el seu aforament i adoptant les mesures de prevenció sanitàries de la Covid-19.
Des de dimarts, 14 de juliol, la sala ha reobert en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 14 i de 16 a 21 hores . La sala s’ha preparat amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 com ara posar a disposició dels usuaris i usuàries gel hidroalcohòlic a l’entrada, obligació de l’ús de la mascareta durant tota l’estada a l’espai, i el manteniment de 2 metres de distància entre usuaris
En aquesta nova situació l’aforament màxim de la sala d’estudi s’ha situat en les 20 persones. A l’entrada de la sala, una persona controlarà l’accés a l’espai i informa els usuaris de les mesures de prevenció que cal complir.
Les taules estan numerades i els usuaris i les usuàries rebran un número a l’entrada que indicarà la taula on han de seure. A la sortida, entregaran el número al controlador i aquest netejarà la taula i cadira, deixant un marge de 15 minuts per tal que hi pugui seure una altra persona.

 

 

Deixa un comentari