Publicat el 07/05/2020

A partir del diumenge 10 de maig, també es posarà en marxa la deixalleria mòbil

La deixalleria de les Tres Viles, des del 5 de maig, ja torna a donar servei als veïns i veïnes de Caldes d’Estrac, Llavaneres, i Sant Vicenç de Montalt, seguint el seu horari habitual d’estiu:
– Dimarts a dissabte de 9 a 13h i de 17 a 20h
– Diumenges de 9 a 14h

D’altra banda també es posarà en marxa la deixalleria mòbil a partir del diumenge 10 de maig i seguirà el seu horari habitual: els diumenges de 10 a 14h.
Recordem que aquest servei es va haver de tancar el 19 de març a causa de la crisi sanitària del COVID-19 i es va obrir parcialment el 14 d’abril per a professionals i petits industrials. Ara, seguint les recomanacions de de l’Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat, ja es pot reobrir el servei, tot i ser necessari l’aplicació d’un seguit de protocols d’acord amb les mesures sanitàries del control de la pandèmia.
Per exemple, es durà a terme un control d’accés: es permetrà un màxim de tres usuaris dins de la instal·lació al mateix temps.

No obstant, i seguint les instruccions de les autoritats sanitàries, romanen suspesos fins a nou avís el servei de recollida de voluminosos per als particulars. Des de l’Ajuntament s’espera que aviat es puguin reprendre aquest servei, però cal esperar a veure com evoluciona la crisi sanitària.

Recordem també seguir atents als comunicats oficials i l’anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l’Administració general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funció de l’evolució de la situació.

Font: ajuntament de Caldes d’Estrac

 

 

 

Deixa un comentari