Publicat el 05/06/2020

A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis

La Biblioteca d’Arenys tornarà a obrir les seves portes el dilluns 8 de juny de 2020. Aquesta setmana s’ha reincoroporat tot l’equip i es continuen adaptant els espais, els serveis i els materials a les mesures de protecció establertes per les autoritats sanitàries a cadascuna de les diferents fases de la desescalada.

La reobertura no serà completa i, inicialment, s’atendrà amb els següents serveis:
Préstec de materials amb cita prèvia:
Cal cita prèvia per accedir a la Biblioteca i caldrà demanar torn d’accés a l’equipament. Es pot fer a través del formulari creat per a l’ocasió on cal seleccionar a quina Biblioteca voleu fer els tràmits
Telèfon: 93 792 32 53
Correu electrònic: b.arenysma.pff@diba.cat
Aquesta és una de les mesures de protecció establertes en el protocol de reobertura per tal de procurar que hi hagi el mínim contacte possible entre usuaris i que no hàgiu de romandre gaire temps a l’exterior de l’edifici esperant.
Retorn de materials de forma presencial o a través de la bústia de retorn 24h.
Informació bibliogràfica preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics

L’accés a l’equipament s’haurà de fer sempre amb mascareta de protecció, respectant la distància de seguretat de 2 metres en tot moment i utilitzar el gel hidroalcohòlic que trobareu a l’entrada.

Per tal de garantir la vostra i la nostra seguretat, la Biblioteca ha establert uns horaris d’atenció al públic més restringits en aquest procés de desescalada.  Partint dels horaris actuals d’obertura, hem adaptat el temps per accedir a l’equipament de la següent manera:
– Tardes de dilluns, dimarts i dimecres de 16:30 a 20h
– Matins de dijous i divendres de 10 a 13:30h
Malgrat la  reobertura, es continuarà reforçant l’oferta de materials electrònics a través de la plataforma eBiblio

Enguany no hi haurà servei de Biblioplatja
Malauradament aquest estiu no podrem gaudir del servei de Biblioplatja arran de la covid-19. Des de la Biblioteca s’han estat avaluant les mesures sanitàries anunciades per part de les autoritats pel que fa als protocols sanitaris i d’aforament abans de prendre aquesta decisió. Davant aquesta situació només ens queda preparar-nos i començar a programar amb més ganes que mai l’edició de l’any vinent.

 

 

Deixa un comentari