Publicat el 26/05/2022

El projecte de la rehabilitació és liderat per The Ricky Rubio Foundation amb la col·laboració de l’Ajuntament, i el suport d’El Masnou Basquetbol i moltes persones voluntàries

 

 

 

El proper 4 de juny, The Ricky Rubio Foundation, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Masnou i el suport del club El Masnou Basquetbol, portaran a terme la rehabilitació de la pista de Pau Casals. L’acció es farà de manera comunitària, és a dir, amb la col·laboració i actuació directa de la ciutadania.

Actualment, la pista es troba en un estat de deteriorament com a conseqüència del pas de temps, l’ús i el vandalisme. Això ha estimulat Ricky Rubio i la seva fundació a emprendre una acció d’utilitat i de servei social a favor de l’esport a l’abast de tothom amb l’objectiu que l’espai recuperi la seva qualitat per oferir al barri i al Masnou les millors condicions per a la pràctica esportiva.
L’acció de reforma preveu els condicionaments de la pista de bàsquet i futbol, així com la neteja de les parets i l’arranjament dels bancs, la zona de joc infantil, les taules de tennis taula i les xarxes perimetrals. L’actuació comptarà amb la col·laboració d’una empresa especialitzada en reconstrucció d’aquest tipus d’espais.

La força del treball comunitari
The Ricky Rubio Foundation també hi aportarà la participació del seu Community Team del Masnou, els nens i nenes del Centre Obert Maricel, que precisament es troben molt a prop de la pista de Pau Casals, al Masnou Alt.
Els Community Team són una iniciativa de la fundació que s’adreça a infants i joves amb l’objectiu de sumar a la seva formació no acadèmica valors i habilitats per a la vida, sempre mitjançant la pràctica del bàsquet.
A més a més dels nois i noies del Community Team, que hi tindran un paper molt rellevant, el projecte ja compta amb un nombre important de persones voluntàries que també s’han implicat en qüestions com el disseny de la pista, la comunicació, la cerca de voluntariat i l’organització de les reformes, sempre assessorats pels membres de la Fundació. En total, es calcula que hi haurà prop d’un centenar de voluntaris i voluntàries.

La jornada de treball, que combinarà diverses activitats lúdiques i festives, clourà amb un dinar popular per a les persones participants. L’estrella de l’NBA, el masnoví Ricky Rubio, hi participarà i ajudarà en les tasques de treball de les diferents seccions.

Segona fase
En una segona fase, poc després de la jornada de rehabilitació comunitària, es pintaran les pistes de bàsquet, uns 450 m², perquè esdevingui una instal·lació de referència per a totes les persones aficionades a aquest esport.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari