Publicat el 20/01/2020

L’Ajuntament es manté en contacte amb tots els centres educatius del municipi per valorar conjuntament l’evolució de la situació i, ara per ara, els centres es  mantenen oberts en l’horari habitual

Davant de la situació meteorològica de forts vents i les previsions de pluges intenses per a demà, l’Ajuntament té prevista una dotació especial de la Policia Local i de la Brigada Municipal per fer front a possibles incidències.
Per reduir els riscos s’han cancel·lat les activitats extraescolar que es practiquen a l’aire lliure, tant al Pavelló Municipal d’Esports, la Pista d’Entrenament d’Atletisme i el Camp Municipal d’Esports. Igualment, es demana a la població que eviti realitzar activitats a l’aire lliure i fer desplaçaments innecessaris.

L’Ajuntament es manté en contacte amb tots els centres educatius del municipi per valorar conjuntament l’evolució de la situació i, ara per ara, els centres es  mantenen oberts en l’horari habitual i a disposició de totes les famílies perquè puguin triar, segons les seves circumstàncies, si recullen abans o duen o no els seus fills i filles a l’escola. Així mateix, es recorda la importància de no utilitzar els espais exteriors dels centres.
L’Ajuntament demana a la població que extremi les precaucions i que tingui en compte els consells de seguretat.

 

Deixa un comentari