Publicat el 03/04/2018

El dispositiu s’ha fet amb un helicòpter per poder accedir al lloc i s’ha hagut de desbrossar en ser de molt difícil accés

El dispositiu de recerca format per Mossos d’Esquadra i Bombers ha permès recuperar el cos de la dona trobada morta dilluns a la tarda a Montagut i Oix, a l’Alta Garrotxa.
La policia ha confirmat que es tracta de l’excursionista, de 43 anys veïna de Girona, que havia desaparegut des de diumenge a la zona de Sadernes (Garrotxa) on havia anat a fer una ruta de muntanya amb la seva parella. Un helicòpter s’ha traslladat fins al lloc, de molt difícil accés, per acostar els efectius del rescat i posteriorment traslladar el cadàver fins a l’heliport d’Olot.
La dona es va localitzar a la zona de la Font del Sant, a baix d’una cinglera, i aquest matí s’ha hagut de desbrossar l’indret per poder accedir-hi. Hi han treballat agents de la comissaria d’Olot, la unitat de muntanya i també de la unitat d’investigació per aclarir les causes de la mort.
Un cop s’hagi fet l’aixecament del cadàver a Olot, el cos es traslladarà a l’Institut de Medicina Legal de Girona on es farà l’autòpsia.

ACN Olot
Efectius de Bombers traslladen el cos sense vida de l’excursionista desapareguda a l’Alta Garrotxa en una imatge d’aquest 3 d’abril del 2018 a Olot.

Deixa un comentari