Publicat el 20/02/2022

La rua començarà a les 11.30h a la Plaça de l’Ajuntament amb una cercavila encapçalada pels Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella i els Timbalers del Most

 

 

Enguany torna la rua familiar on petits i grans podran portar la disfressa que vulguin i recórrer els carrers d’Alella fent gresca i animant tot el poble a afegir-s’hi. Acabada la rua, es podrà lluir la disfressa i ballar al ritme de l’espectacle familiar Insects, de la companyia Alea Teatre.

La celebració de Carnestoltes començarà dissabte 26 amb un taller de màscares, a partir de les 11h a la Plaça de l’Ajuntament, que comptarà amb la col·laboració del Mercat Municipal.
A la tarda, els Diables del Vi d’Alella conviden la ciutadania a participar en La Torrada, amb música, vi calent i bona companyia. Serà a partir de les 18h a la Plaça de l’Ajuntament.

L’Àgora ofereix l’oportunitat de triomfar amb el maquillatge que millor s’adapta a cada disfressa amb un taller de maquillatge per a joves i adolescents que es farà el dijous 24 de febrer de 17 a 20h a les Antigues Escoles Fabra. El taller és gratuït.

Des de la Regidoria de Festes s’anima a la ciutadania a participar també de forma virtual d’aquesta celebració penjant les seves fotos i vídeos amb les disfresses triades per a l’ocasió a les xarxes socials amb l’etiqueta #CarnestoltesAlella.

Més informació:  www.alella.cat/carnestoltes.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari