Publicat el 06/07/2020

L’espai del taller de l’artista, al segon pis, es mantindrà tancat al públic

El Museu Enric Monjo torna al seu horari habitual, després de la seva obertura el passat 20 de juny, només en caps de setmana. A partir d’ara, romandrà obert de dimarts a divendres, de 17 a 20 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i els diumenges d’11 a 14 h. Els festius romandrà tancat.

L’equipament cultural segueix amb mesures de seguretat per evitar el risc de contagi. L’ús obligatori de mascareta, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i la distància d’1,5 metres entre persones, a més de seguir les indicacions d’aforament, són les normes que haurà de seguir el públic que el vulgui visitar.

El Museu, situat al Camí Ral, 30, té obert al públic la planta baixa i la primera planta. A la planta baixa, a la zona d’exposicions temporals, s’ha prorrogat l’exposició “Genealogies. Espais de reguard”, mostra d’alumnat i professorat de la Facultat de Belles Arts de la UB, que es va inaugurar el 3 de març i que s’ha prorrogat fins al 31 de juliol. Al primer pis, es podrà accedir a l’exposició permanent “Enric Monjo, escultor”, un recorregut per la vida i l’obra de l’escultor vilassarenc Enric Monjo (1895-1976), on a més d’escultures es pot veure un vídeo que facilita l’aproximació a la seva persona i a la seva creació.

Deixa un comentari