Publicat el 21/07/2015

El passat dissabte 18 i diumenge 19 de juliol al Pavelló Municipal Eusebi Millán de Mataró, 150 equips de totes les categories des de mini fins a sèniors, tant masculins com femenins , i més de 500 jugadors i jugadores han competit a les 11 pistes de bàsquet que el programa de Mataró Ràdio, Tir Lliure, l’Associació Bàsquet per a Tothom i més de 20 voluntaris van dissenyar per a l’ ocasió.
Per primera vegada el nostre torneig estava enquadrat dins del circuit de tornejos de bàsquet 3×3 de la Federació Internacional de Bàsquet (FIBA) on 12 equips van competir a la categoria Èlit provinents de Polònia, Andorra i de la resta del País.
El guanyador ha aconseguit una WILD CARD amb viatge inclòs per disputar el Challenge 3×3 de Tallin (Estònia).
L’organització del torneig valora la jornada novament com a una jornada de bàsquet increïble, tant per la participació com per la gran afluència de públic que va fer que les grades i els accessos de l’Eusebi Millán es quedessin novament petits. Increïble per la gran resposta del mataronins i mataronines que han tornat ha confiar novament en nosaltres per a gaudir del millor bàsquet 3×3. L’organització valora també molt positivament l’actitud dels participants ajudant a que la jornada hagi estat molt tranquil·la i sense incidents.
Un altre punt a destacar és l’increment de la participació de jugadors i jugadores de fora de Mataró, cosa que fa el BIBA 3×3 Les Santes ja sigui tot un referent dins dels diferent tornejos que s’organitzen en aquesta modalitat de bàsquet.

Deixa un comentari