Publicat el 16/01/2023

L’acte institucional de reconeixement tindrà lloc el dimarts 24 de gener a les 18 h al CAP de Montgat

 

 

 

Després d’un llarg període de tramitacions i gestions amb el Departament de Salut de la Generalitat, dimarts 24 de gener a les 18 h, es farà realitat el desig de molts veïns i veïnes de Montgat i es celebrarà un acte institucional de reconeixement públic perquè el CAP de Montgat porti el nom del Dr. Enric Jardí i Vintró.

El Doctor Enric Jardí va ser metge de família del centre d’Atenció Primària de Montgat durant molts anys, i la seva malaurada pèrdua l’any 2019 va causar un gran impacte emocional a la població de Montgat, perquè era una persona molt estimada pels veïns i veïnes i la comunitat sanitària.
En aquell moment, nombroses persones van manifestar el seu dolor per la pèrdua del doctor i van demanar un reconeixement públic a aquest metge d’atenció primària que exercia amb humanitat la seva professió.
L’Ajuntament i la família van recolzar la iniciativa, i es va formalitzar la sol·licitud al CAT Salut amb l’objectiu que el CAP de Montgat portés el seu nom.

Ara, la família, els pacients, els companys i companyes de professió, l’ajuntament i el CatSalut podran mostrar el seu agraïment públic per la seva implicació i professionalitat i el CAP Doctor Enric Jardí de Montgat per fi serà una realitat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari