Publicat el 18/07/2020

L’alcalde de Badalona fa una crida a la responsabilitat i al compliment de les mesures especials que la Generalitat ha anunciat per als municipis metropolitans per contenir l’expansió de la Covid-19

El Govern ha pres mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid19 que afecten Badalona i els municipis de Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant. Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant. Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa. Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs

A l’espera que les noves mesures es publiquin oficialment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) cal destacar la recomanació general a la població de romandre als domicilis i limitar la mobilitat a les activitats estrictament necessàries.

L’alcalde de Badalona demana a la ciutadania que “tot i que a la ciutat no tenim una situació alarmant, cal prendre consciència i apel·lem una vegada més a la responsabilitat dels ciutadans en el compliment de les mesures de prevenció sanitària”. En aquest sentit, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que la Guàrdia Urbana “continuarà i intensificarà, si és necessari, la seva labor de vigilància, especialment en el manteniment de la distància i l’obligatorietat de dur la mascareta”. Pel que fa a l’obertura o tancament de les platges, l’alcalde de Badalona ha manifestat que “és una decisió que s’hauria de prendre de manera consensuada amb la resta de municipis del nostre entorn”.

Suspensió d’activitats previstes
Davant d’aquesta nova situació, i per acord amb els grups municipals de Badalona, l’Ajuntament ha suspès la celebració de la 41a Fira del Llibre de Badalona que havia de tenir lloc el pròxim dijous, 23 de juliol, al passeig de la Rambla, les activitats previstes de les Nits al Port de Badalona, i pel que fa a la Festa Major d’Agost, només es faran algunes activitats que es podran seguir de manera telemàtica.

 

 

Deixa un comentari