Publicat el 09/04/2020

La nova plataforma nascuda a Barcelona compta amb artistes de renom internacional

El Global Hope Festival, una iniciativa nascuda a Barcelona com a resposta a la Covid-19, sorgeix amb la finalitat de connectar ciutadans de tot el món a través de la música clàssica i recollir fons per a l’OMS.
L’audiència pot veure els concerts en directe, que tenen lloc majoritàriament als comptes d’Instagram dels artistes en quarantena.
D’entre alguns dels artistes que ja han passat per l’escenari virtual del festival en destaquen, per exemple, el xinès Xiaoming Wang, primer violí de l’Òpera de Zúrich i de l’Stradivari Quartett, l’iranià Abdollah Abdi, així com la guitarra clàssica de l’espanyola Andrea González Caballero, entre d’altres.
El proper dissabte a les set de la tarda el contratenor català Víctor Jiménez Díaz actuarà solidàriament en el marc del festival. Altres properes cites seran amb el violinista polonès Janusz Wawrowsky, aquest divendres a les 6 de la tarda, i les cantants índies Sandra Oberoi, que actuarà amb les seves filles Tiara i Tiana Oberoi, diumenge a les 3 de la tarda.

Tots els concerts són gratuïts i, durant l’experiència, es convida l’audiència a fer una donació voluntària en favor del fons de solidaritat pel coronavirus, activat per la UN Foundation i Swiss Philanthropy, en favor de l’Organització Mundial de la Salut.

També hi han participat Cameristi Della Scala, l’orquestra de cambra formada per músics de l’Orquestra del Teatre de la Scala de Milà, amb el mestre Wilson Hermanto com a principal director convidat, que ha tocat a prestigiosos escenaris d’arreu del món, o Marina Viotti, guanyadora del premi ‘Best Young Singer of the Year’ als International Opera Awards de Londres, que va debutar al Teatre de la Scala, Milà, a principis d’aquest any. La jove mezzosoprano ja ha aparegut en alguns dels principals escenaris del circuit internacional com el Liceu de Barcelona o el Zurich Opernhaus.

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari