Publicat el 09/02/2015

La Farmàcia Roca 1904 participa en la recollida solidària de medicaments que organitza el Banc Farmacèutic, l’ONG del sector farmacèutic. Aquesta organització es dedica, entre d’altres coses, a subministrar medicaments a persones amb risc d’exclusió social, i ho fa a través de diverses entitats assistencials que treballen arreu del territori. Amb aquest objectiu, un cop l’any s’organitza una recollida de medicaments a les farmàcies.
Es necessiten, sobretot, medicaments per a cures, analgèsics, antigripals, i complements alimentosos. La majoria tenen un cost molt assequible.
Després dels fantàstics resultats que es vàrem obtenir en la jornada de l’any passat, enguany no podem fallar!
És important que sapigueu una sèrie de coses:
1- No es tracta de portar els medicaments que no fem servir, sinó de comprar-los aquell dia, de la mateixa manera que ho fem quan col.laborem amb el Banc dels Aliments.
2- La farmàcia no es lucra de la venda d´´aquests productes; el que fa, un cop acabada la jornada, és donar el marge que obtindria per la venda d´´aquests medicaments al Banc farmacèutic, en forma de donatiu.
3- som una de les poques FARMÀCIES DEL MARESME que hi participa, per tant aviseu als vostres amics de la comarca que poden venir!!!!
Ajudeu-nos a ajudar!!
Després de la fantàstica experiència que va suposar participar en la jornada de l´´any passat, aquest any no podem fallar!
En funció dels resultats del dia 14, el Banc Farmacèutic ens deixa continuar amb la recollida durant la setmana següent, o sigui que si el dissabte 14 no podeu venir, podeu passar per la farmàcia fins el divendres 20.
Lloc de recollida:
Farmàcia Roca 1904,
Carrer Montserrat, 1 – Vilassar de Mar
http://www.farmaciarocavilassar.com/

Deixa un comentari