Publicat el 12/05/2022

Recepta de Truita de mongetes amb suc.

 

Amb els ous i les mongetes feu una truita. Un cop feta, talleu-la a triangles una mica grans. Prepareu la picada amb tots els ingredients i reserveu-la.

Poseu oli en una cassola de fang i prepareu un sofregit amb la ceba i els tomàquets, tallats molt finament. Quan el sofregit estigui al punt incorporeu-hi la farina barrejant-la sense parar.

Seguidament, poseu-hi l’aigua juntament amb la picada que teniu reservada i deixeu-ho coure lentament i amb la cassola tapada durant uns 10 minuts. Passat aquest temps incorporeu els triangles de truita a la cassola i deixeu-los coure uns minuts amb la salsa.

Ingredients

8 ous
Mongetes blanques cuites
1 ceba
3 tomàquets madurs
oli i sal
Picada:
2 grans d’all
10 avellanes torrades
10 ametlles torrades
1 galeta Maria
1 branca de julivert
2 culleradetes de farina
¼ l d’aigua aprox.

Deixa un comentari