Trinxat de fredolics
Per fer trinxat de fredolics heu de posar una mica d’oli en una paella i fregiu-hi la cansalada tallada a trossos petits.
Un cop sigui rossa, afegiu-hi els alls tallats en rodanxes fines i abans que s’hagin enrossit, poseu-hi els fredolics sencers. Deixeu-ho coure fins que es redueixi l’aigua.
Poseu a bullir les patates i, un cop bullides, aixafeu-les amb una forquilla. Afegiu-hi la meitat dels fredolics amb cansalada, barregeu-ho bé, rectifiqueu de sal i poseu-ho en una safata. Al damunt col·loqueu-hi la resta de fredolics i ja ho podreu servir.
Per fer trinxat de fredolics heu de posar una mica d’oli en una paella, fregiu-li la cansalada tallada a trossos petits.
Un cop sigui rossa, afegiu-hi els alls tallats e rodanxes fines i abans que s’hagin enrossit, poseu-hi els fredolics sencers. Deixeu-ho coure fins que es reduixi l’aigua.
Poseu a bullir les patates i, un cop bullides, aixafeu-les
.
- 750 g de fredolics
- 4 talls de cansalada
- de la papada
- 5 grans d’all
- 1 kg de patates
- sal i oli