Torrades de Santa Teresa
Publicat el 07/11/2011
Per fer torrades de Santa Teressa heu d’abocar la llet en un cassó, juntament amb la pell de llimona i el sucre. Poseu-la al foc i deixeu-la bullir un parell de minuts perquè quedi ben aromatitzada.
Després tapeu-la i espereu que es refredi. Un cop freda, retireu la pell de llimona i la canyella.
Talleu el pa en llesques més o menys d’un centímetre i mig, col·loqueu-les en una safata, tireu-hi la llet pel damunt i deixeu-les reposar una mitja hora.
Passeu les llesques per l’ou batut i fregiu-les en una paella en abundant oli calent. Un cop rosses, poseu-les sobre paper absorbent. Després ensucreu-les per les dues bandes i ja estaran a punt de servir.
- 150 g de pa del dia abans
- 300 cc de llet
- 1 canó de canyella
- 2 cullerades de sucre
- 2 trossos de pell de llimona
- 3 ous
- oli i sucre per empolvorar