Publicat el 27/04/2023

Amb aquesta recepta aprendras a fer un tiramisú i poder gaudir-lo amb amics/familiars o tu sol, un postre fàcil i saborós per gaudir.

 

Separeu les clares dels rovells dels ous. En un bol gran, bateu els rovells amb el sucre fins que estiguin espumosos i de color clar.

Afegiu el formatge mascarpone i mescleu fins que estigui ben combinat.

En un altre bol, bateu les clares d’ou fins que estiguin fa punt de neu. Seguidament afegiu les clares d’ou a la mescla de formatge mascarpone i remeneu suaument.

Barregeu el cafè exprés amb el licor d’amaretto en un plat poc profund.

Mulleu els melindros en la mescla de cafè i licor.

Col·loqueu una capa de melindros en el fons d’una font per a servir.

Cobriu els melindros amb una capa de la mescla de formatge mascarpone i repetiu fins que hagueu utilitzat tots els ingredients, acabant amb una capa de barreja de formatge mascarpone.

Empolvoreu amb cacau en pols l’última capa de barreja de formatge mascarpone.

Cobriu el tiramisú amb film transparent i refrigereu durant almenys 4 hores abans de servir.

 

Eva Remolina, amic

Ingredients

  • 500 g de formatge
  • mascarpone
  • 4 ous
  • 150 g de sucre
  • 24 melidros
  • 1 tassa de cafè exprés fred
  • 3 cullerades d’amaretto o licor de cafè
  • cacau en pols per a decorar

 

Deixa un comentari