Supremes de pollastre a l’aroma de llimona
Per fer supremes de pollastre a l’aroma de llimona heu de posar oli en una cassola i, quan estigui ben calent, daureu els filets de pollastre.
Quan s’hagin enrossit per els dos costats, reserveu-los. A la mateixa cassola daureu la ceba tallada ben fina i les pastanagues tallades a daus. Quan comencin a agafar color, remeneu-ho bé i col·loqueu els filets de pollastre pel damunt, regueu-ho amb el suc de les llimones, saleu-ho una mica, tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc suau.
Controleu que no s’assequi massa, si és necessari podeu afegir-hi una mica d’aigua calenta.
Aquest plat el podeu acompanyar amb patates al vapor regades amb mantega fosa.
- 6 pits de pollastre a filets
- 1 ceba grossa
- 4 pastanagues
- 2 grans d’all
- julivert
- el suc de dues llimones
- oli i sal