Sopa Detox
Publicat el 25/01/2018
Per preparar la Sopa Detox, pica la ceba i el porro i sofregeix-los en una olla amb oli fins que estiguin transparents.
Afegeix-hi l’all i la carbassa picats i la carbassa tallada a trossos petits i remena-ho.
Talla el tomàquet a trossos i afegeix-lo, juntament amb l’aigua.
Afegeix-hi el romaní, la farigola, la sal i els arbrets de bròcoli.
Quan les hortalisses estiguin cuites, apaga el foc i tira-hi la cúrcuma, el pebre i el wakame; remena-ho bé i tapa l’olla.
Al cap d’uns minuts, l’alga haurà augmentat considerablement de mida i podràs servir la sopa
Recepta publicada a la revista Veritas núm. 95
- 1 porro
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 4 grans d’all
- 1 tassa i mitja de carbassa
- ½ bròcoli
- 1 tomàquet sencer pelat
- 1 cullerada petita de romaní
- 1 cullerada petita i mitja de farigola
- 1 cullerada petita i mitja de cúrcuma
- ¼ cullerada petita de pebre negre
- ¼ cullerada petita de canyella
- 2 cullerades soperes d’alga wakame
- 1 l d’aigua
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva verge
- Sal