Sopa de bolets variats | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/10/2008

Per fer sopa de bolets variats heu de netejar de sorra els bolets, i deixar escórrer.

Posar oli en una cassola de fang i quan estigui calent introduir la ceba i els alls ben picats, deixar coure molt lentament.

Quan la ceba comenci a agafar color incorporar els bolets i deixar coure fins que s’hagin begut tota l’aigua. En aquest punt afegir el tomàquet ratllat, deixar coure deu minuts més i salpebrar.

Tritureu aquest sofregit juntament amb les ametlles i les avellanas. Tornar a posar el sofregit a la cassola, barrejar amb el brou que tenim preparat i coure tot junt uns 20 minuts a foc moderat.

Mentres, partir per la meitat les llesques de pa i torrar , col·locar en una font de forn, cobrir de formatge ratllat i gratinar.Poner un tros de pa en el fons d’un bol, cobrir amb el brou de bolets ben calent yservir immediatament.

Ingredients

  • 800 g de bolets variades
  • 1 ceba gran
  • 200 g de tomàquets madurs
  • 1.250 cc de brou de pollastre
  • 4 llesques de pa del dia anterior
  • 50 g d’ametlles i avellanes torrades
  • 2 dents d’all
  • 75 g de formatge ratllat, sal, pebre i oli

Deixa un comentari