Rotllets de llenguado al cava
Per fer rotllets de llenguada al cava heu de pelar el porro i la pastanaga, tallar en juliana i sofregir en una paella amb una mica d’oli, després reservar.
Assaonar els filets de llenguado, enrotllar-i punxar-los amb un escuradents. Posar una mica de mantega en una paella i quan estigui calent marcar molt ràpidament i per els dos costats els rotllets, després incorporar el cava. Quan l’alcohol s’hagi evaporat regar amb el fumet i deixar-ho coure tot junt uns 5 minuts.
Passat aquest temps treure els rotllets de la paella, treure els escuradents i reservar en lloc calent.
Afegir a la paella la nata líquida i deixar coure a foc mitjà fins que espesseixi, rectificant de sal i removiendo constantemente perquè no es pegue. Col·locar en una font de servir els filets, cobrir amb la salsa, escampar per sobre la juliana que tenim reservada i servir immediatament. * També es poden utilitzar filets de gall o un altre peix que ens agradi.
- 12 filetes de llenguado
- 1 got de cava
- 1 got de nata líquida
- 1 cullarada de mantega
- ½ got de fumet de peix
- 1 porro tendre
- 1 pastanaga
- sal