Rotllets de llenguado al cava | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/10/2008

Per fer rotllets de llenguada al cava heu de pelar el porro i la pastanaga, tallar en juliana i sofregir en una paella amb una mica d’oli, després reservar.

Assaonar els filets de llenguado, enrotllar-i punxar-los amb un escuradents. Posar una mica de mantega en una paella i quan estigui calent marcar molt ràpidament i per els dos costats els rotllets, després incorporar el cava. Quan l’alcohol s’hagi evaporat regar amb el fumet i deixar-ho coure tot junt uns 5 minuts.

Passat aquest temps treure els rotllets de la paella, treure els escuradents i reservar en lloc calent.

Afegir a la paella la nata líquida i deixar coure a foc mitjà fins que espesseixi, rectificant de sal i removiendo constantemente perquè no es pegue. Col·locar en una font de servir els filets, cobrir amb la salsa, escampar per sobre la juliana que tenim reservada i servir immediatament. * També es poden utilitzar filets de gall o un altre peix que ens agradi.

Ingredients

  • 12 filetes de llenguado
  • 1 got de cava
  • 1 got de nata líquida
  • 1 cullarada de mantega
  • ½ got de fumet de peix
  • 1 porro tendre
  • 1 pastanaga
  • sal

Deixa un comentari