Rodanxes d’albergínia amb brandada de lluç
Per fer rodanxes d’albergínia amb brandada de lluç heu de rentar les albergínies i talleu-les a rodanxes, passeu-les per farina, fregiu-les en una paella amb oli calent i reserveu-les.
Poseu a coure les patates amb la pell. Quan estiguin cuites peleu-les, talleu-les a trossos i reserveu-les.
Traieu les espines i la pell del lluç i talleu-lo a trossets. En una paella amb oli fregiu els alls tallats ben petits.
Quan comencin a agafar color, incorporeu-hi el lluç i les patates, barregeu-ho bé procurant que les patates es vagin aixafant, i quan el lluç ja sigui cuit regueu-ho amb la nata.
Seguiu remenant fins que agafi una mica de consistència i reserveu-ho.
Poseu les rodanxes d’albergínia en una safata, disposeu la brandada pel damunt i cobriu-ho amb una altra rodanxa d’albergínia.
Repetiu l’operació una altra vegada. Al final acabeu-ho amb un rajolí de mel pel damunt.
- .2 albergínies
- 750 g de lluç
- 2 patates
- 3 grans d’all
- nata líquida.farina
- oli d’oliva
- sal i pebre
- mel