Rap amb salsa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/01/2007

En una cassola amb oli sofregir la ceba ratllada, quan comenci a agafar color incorporar els tomàquets triturats, sense pell ni llavors i el julivert picat.

Mentres, en un morter, preparar la picada, procurant que quedi ben fina i deixarla amb una mica d’aigua.

Quan el sofregit estigui ben confitat, incorporar la picada, donar unes voltes, escampar-hi la farina, rectificar de sal, mullar amb un got d’aigua i portar a l’ebullició.

Afegir els pèsols i quan ja estiguin gairebé cuits incorporar el rap tallat a rodanxes.

Tapar la cassola i deixar coure uns 5 minuts. (Per variar el gust, poden substituir-se els pèsols per carxofa.)

 

Ingredients

  • 1 cua de rap de 800 g aprox.
  • 2 cebes
  • 3 tomàquets madurs
  • julivert
  • 1 cullerada de farina
  • 600 g de pèsols
  • sal i oli
  • picada: 5 ametlles torrades
  • 5 pinyons
  • 5 avellanes torrades
  • 1 llesqueta de pa torrat
  • 1 gra d’all

Deixa un comentari