Pit de pollastre amb verdures, panses i pinyons
Publicat el 03/05/2018
Renteu, peleu i talleu a daus petits el carbassó i les pastanagues; poseu-los a coure al vapor i quan estiguin al dente reserveu-los.
Poseu oli en una paella i fregiu la ceba picada ben fina. Quan comenci a canviar de color, incorporeu el gingebre molt i el pollastre que prèviament haureu tallat a tires, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure fins que el pollastre estigui daurat; aleshores incorporeu les verdures i el vinagre de Mòdena, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts a foc suau. Afegiu les panses i els pinyons, prosseguiu la cocció cinc minuts més i ja estarà a punt de servir.
- 4 pits de pollastre
- 1 ceba gosa
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- 1 i 1/2 cullerada de vinagre de Mòdena
- 20 g de panses
- 20 g de pinyons
- Una mica de gingebre molt
- oli i sal