Publicat el 12/12/2018

Per fer pasta fresca amb llagostins i formatge heu de posar un litre d’aigua en una olla juntament amb ½ kg de peix de roca (tot ben net de caps i espines), 1 ceba, un raig de vi blanc, 1 porro i 1 pastanaga (pelats i tallats) i 1 fulla de llorer.

Quan arrenqui el bull, escumeu-ho i deixeu-ho coure 20 minuts a foc fort. Seguidament coleu-ho i deixeu-ho refredar.

Poseu oli en una cassola i incorporeu-hi la ceba i el pebrot tallats ben menuts, i deixeu-ho a foc lent fins que quedin ben confitats.

Quan estiguin al punt, afegiu-hi el fumet i un cop arrenqui el bull tireu-hi la pasta i deixeu-ho coure 4 minuts, a foc fort.

Tot seguit, afegiu-hi els llagostins pelats, salpebreu-ho al gust i quan s’hagi reduït el caldo lamineu-hi el formatge pel damunt.

Ingredients

  • 300 g de pasta fresca
  • 20 llagostins
  • ½ l de fumet de peix
  • 100 g de formatge Parmigiano-Reggiano
  • 2 cebes
  • 1 pebrot vermell
  • sal
  • pebre negre
  • oli d’oliva
  • fumet de peix

Deixa un comentari