Orada amb cervesa
Per fer orada amb cervesa heu de retnar les orades, feu-los un parell de talls transversals i deixeu-les escórrer.
Traieu els fils de les branques d’api i talleu-les a rodanxes fines, peleu els porros i talleu-los també a rodanxes, peleu les cebes i ratlleu-les.
Regueu amb oli el fons d’una safata especial per al forn i, seguidament, poseu-hi les verdures que teniu preparades. Assaoneu les orades i col·loqueu-les a la safata, una al costat de l’altra. Regueu-les amb la cervesa, escampeu-hi pel damunt pa ratllat i uns trossets de mantega.
Poseu la safata al forn, que abans haureu escalfat a una temperatura de 180º, i deixeu-les coure uns 20 minuts.
- 4 orades de ració
- 2 branques d’api
- 2 porros (la part blanca)
- 2 cebes
- 1 cullerada de pa ratllat
- 1 llimona
- 1 got de cervesa
- 30 g de mantega
- oli i sal