Mongetes blanques amb bolets variats | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/11/2008

Per fer mongetes blanques amb bolets variats heu de rentar bé els bolets, deixar escórrer i després tallar en trossos regulars.

Pelar els alls i picar-los juntament amb la pebre. En una paella amb una mica d’oli sofregir els bolets uns 10 minuts. Quan ja s’estén cuites assaonar i incorporar l’all i el julivert picats, barreja bé i coure tot junt un parell de minuts més.

Posar les mongetes en una cassola de fang amb una mica de joc de super cocció, afegir els bolets, barrejar bé i coure tot junt a foc molt suau uns 5 minuts, remenant de tant en quan.

Servir ben calent i en la mateixa cassola.

Ingredients

  • 800 g de mongetes blanques cuites
  • 1 kg de bolets variades
  • 2 dents d’all, pebre, sal i oli

Deixa un comentari