Macarrons amb ou dur gratinats
Per fer macarrons amb ou dur gratinats heu de posar aigua amb sal en una cassola i, quan comenci a bullir, hi afageixes els macarrons. A metitat de cocció, escorre’ls bé i, tot seguit, posa’ls a coure novament, amb la llet.
Així que estiguin cuits, col·loca’ls en una safata per anar al forn, la qual prèviament hauràs untat amb mantega. Seguidament, posa-hi una capa de formatge ratllat, després una de macarrons i pel damunt trossets de mantega, formatge ratllat, trossets d’ou dur i una mica de canyella en pols.
Repeteix amb una altra capa de macarrons, mantega, formatge ratllat i canyella. Guarneix la safata amb ous durs a rodanxes i cobreix-los amb formatge ratllat. Seguidament posa la safata al forn perquè el formatge s’enrosseixi.
- 250 g de macarrons petits
- 6 ous durs
- 200 g de formatge ratllat
- ½ l de llet
- mantega o margarina
- sal
- canyella en pols